Konstgjorda växter och plastgranar. Besök vår butik med konstväxter.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter, konstväxter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med dom bästa konstväxter som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter och krukor av högsta kvalitet. En av våra plastgranar har vid flera tillfällen fått pris som årets bästa gran. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker www.wexter.se. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra konstväxter.

Våra mest sålda produkter

Enkel och dekorativ växtvägg som är lätt att montera. Levereras i förpackning om 1 st platta  100 x 100 cm. Mossväggen är något ojämn i formen. För att skapa…
2 180 SEK
Enkel och dekorativ växtvägg som är lätt att montera. Levereras i förpackning om 4 st plattor  50 x 50 cm (1 kvm). UV behandlad och lämplig för utomhusbruk.
1 885 SEK
Enkel och dekorativ växtvägg som är lätt att montera. Levereras i förpackning om 4 st plattor  50 x 50 cm (1 kvm). UV behandlad och lämplig för utomhusbruk.
2 495 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”

Konstväxter som aldrig vissnar