Konstgjorda växter och plastgranar: Fri frakt med hemleverans - Besök vår butik

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter, konstväxter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med dom bästa konstväxter som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter och krukor av högsta kvalitet. En av våra plastgranar har vid flera tillfällen fått pris som årets bästa gran. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker www.wexter.se. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra konstväxter.

Våra mest sålda produkter

Våra stora plastgranar är uppbyggda av en metall konstruktion, och tål därför även att ställas utomhus. Det är ett sk ringsystem som är så starkt att man även kan klättra…
Köp 2 och spara 20%. Höjd 110 cm. Kallas även garderobsblomma. En populär växt som passar bra i en Classico kruka 35 x 33 cm.
1 145 SEK
En handgjord konstväxt uppbyggd på äkta, torkade stammar. Varje växt är unik och ingen är den andra exakt lik eftersom alla stammar är olika. Dom påminner mycket, men är inte…
2 990 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”