Konstgjorda växter och plastgranar. Besök vår butik med konstväxter.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter, konstväxter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med dom bästa konstväxter som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter, krukor och naturtrogna plastgranar av högsta kvalitet. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter besök www.wexter.se. Maila till info@wexter.se om du vill ha en offert eller hjälp med ett förslag. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra konstväxter.

Våra mest sålda produkter

Rosa Tulpanbukett som bidrar med en härlig känslas till ditt hem. 5st Papegojtulpaner 3st Gröna kvistar
1 200 SEK995 SEK
Vit Tulpanbukett som bidrar med en härlig känslas till ditt hem. 5st Papegojtulpaner 3st Gröna kvistar
1 200 SEK995 SEK
Orange Tulpanbukett som bidrar med en härlig känslas till ditt hem. 5st Papegojtulpaner 3st Gröna kvistar
1 200 SEK995 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”

Konstväxter som aldrig vissnar