Konstgjorda växter och plastgranar: Fri frakt och Bäst i test

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med det bästa som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter och krukor av högsta kvalitet. En av våra plastgranar har vid flera tillfällen fått pris som årets bästa gran. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker www.wexter.se. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra produkter.

Våra mest sålda produkter

Köp 2 och spara 20%. En mycket välgjord och naturtrogen Kaktus som passar bra såväl på kontoret som i bostaden. Finns endast i 70 cm höjd.
795 SEK
Köp 2 och spara 20%. En mycket välgjord och naturtrogen konstväxt som passar bra såväl på kontoret som i bostaden. Storlek 140 cm. Kallas även Fikus Lyrata.
1 695 SEK
En klassisk växt som passar bra i alla miljöer. 140 cm hög. Gör sig bra i en Lechuza Classico kruka.
1 795 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”