Konstgjorda växter och plastgranar: Fri frakt - Besök vår butik

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med det bästa som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter och krukor av högsta kvalitet. En av våra plastgranar har vid flera tillfällen fått pris som årets bästa gran. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker www.wexter.se. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra konstväxter.

Våra mest sålda produkter

En tät och vacker girlang med LED belysning. Kan användas utomhus. Det går att koppla ihop 5 girlanger på samma uttag.
695 SEK
Stor och tät gran med naturligt utseende och kottar. 210 x 117 cm. Så kallad paraplymodell som monteras snabbt och enkelt. Grenarna är fastsatta vid stammen i gångjärn, och fälls…
2 895 SEK
SLUT 2018. Stelton Frosted 215 x 147 cm, är en tät och snygg gran. En mycket naturtrogen plastgran med 1.987 grenar. Den är uppbyggd av en stadig stomme i metall…
4 995 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”