Konstgjorda växter och plastgranar. Besök vår butik med konstväxter.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter, konstväxter och plastgranar. I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med dom bästa konstväxter som finns att erbjuda inom vår bransch. Vi erbjuder snyggt designade sidenväxter och krukor av högsta kvalitet. En av våra plastgranar har vid flera tillfällen fått pris som årets bästa gran. Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö och småföretag. För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker www.wexter.se. Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra konstväxter.

Våra mest sålda produkter

Rustikt och industriellt där varje kärl får sitt eget uttryck. En kollektion som för tankarna till naturens inverkan och att tidens tand gjort sitt. Material / ytfinish: Ficonstone/Matt/Roststruktur.
2 040 SEK
Kollektion i betongkomposit med känsla av rent hantverk. Arbetad yta i två nyanser som lätt kan kombineras.  Tillverkad i betongkomposit (Ficonstone) som bearbetats, målats och sen tvättats för att få…
875 SEK
Lechuza Classico. En trendig och prisvärd kruka som passar i alla miljöer. Kvalitet, enkelhet och funktion i ett. Tillverkad i tålig polypropylen (PP) med högkvalitativt UV-skydd. Produceras i Tyskland.  Lechuza…
1 840 SEK
"Vi valde skötselfria wexter till delar av vårt kontor och utställning för att de är så otroligt naturtrogna och vi har inte ljus nog på alla ställen vilket gör att detta var det bästa alternativet".

Säger Tom Granskog VD för Hermelin Handels AB
“Oj, en hel vecka har nästan gått sedan leverans. Vi har en fantastiskt fin gran här hemma i år. Tack för fin service, fin produkt och snabb och säker leverans.

GOD JUL önskar Elisabeth Holmstedt”

                                                       Konstväxter som aldrig vissnar