|  
  |  
Sök:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Konstgjorda växter och plastgranar: Fri frakt och Bäst i test

Vi har mer än 20 års erfarenhet av att dekorera med konstgjorda växter och plastgranar.
I första hand i offentliga miljöer, men sedan 1998 har vi en stor butik i Stockholm med det bästa som finns att erbjuda inom vår bransch. 

Produkterna i vår webshop är i första hand avsedda för hemmiljö.

För inredare, arkitekter och företag med behov av produkter för offentlig miljö, hjälp med inredningsförslag och offerter rekommenderar vi att ni besöker
www.wexter.se

Du är alltid välkommen till vår butik på Karlbergsvägen 36 i Stockholm för att se och känna på våra produkter. 

Se vårt breda utbud av plastgranar, krukor och konstgjorda växter
Gröna växter
Konstgjorda växter för hemmiljö. Träd på äkta stammar med blad av polyestertyg. Palmer, bambu och olivträd är några av våra populäraste växter. Dessa produkter, som importeras från Kina, säljs enbart via vår webshop. Leveranstid ca 2 veckor.
Krukor
Lechuza Home. Trendiga och prisvärda krukor för hemmiljö med en naturligt matt yta. Innerkruka och bevattningsinsats ingår i priset. Tidlös design. Vi reserverar oss för färgavvikelser pga att bildåtergivningen kan variera på olika bildskärmar. Dessa produkter säljs enbart via vår webshop. Leveranstid ca 2 veckor.
Julgranar - Bäst i test
Granar av högsta kvalitet och naturligt utseende i förening med ett bra pris. Enkla att montera. Fri frakt inom Sverige.

Miljövänliga LED belysningar. Flera av dom är dessutom försedda med dimmer.

Lång hållbarhet - 10 års garanti på flera av modellerna. Flamsäkra. 5 minuters granar som är oerhört enkla att montera. Se film.
Julbelysning
LED belysningar i form av ljuskedjor för granen och balkongen, samt nät, ljusgardiner, stjärnor, Snowfall, bollar mm för såväl inom- som utomhusbruk. Vi kan också erbjuda den sk Flaggstångsgranen. En ljusgran till flaggstången. Samt rörliga landskap med musik som älskas av alla barn.
Kransar & Girlanger
Granriskransar, bollar och girlanger i olika storlekar, med och utan belysning. Även för utomhusbruk. Samt snökransar och snögirlanger.